Laatste nieuws

Dinsdag 13 januari 2015
» Update Stationsweg

Dinsdag 6 januari 2015
» Nieuw onderkomen

Zaterdag 3 januari 2015
» 3-1-2015

Dinsdag 25 februari 2014
» Like ons nu ook op Facebook!

Index - Nieuws - In de media - Artikel in 'Groot Naaldwijk'

Artikel in 'Groot Naaldwijk'

In de media | Woensdag 29 april 2009

Het regionale weekblad Groot Naaldwijk heeft in de editie van 28 april een artikel opgenomen over de huidige stand van zaken in ons bedrijf.
U kunt het artikel van Moniek van Amerongen hieronder nalezen, of download de PDF.


Naaldwijk - Joop Gardien Intools is verhuisd. En hoe. Vanuit het pand aan de Dijkstraat, waar de zaak al sinds 1929 (destijds van Adr. den Hollander, red.) gevestigd was, is op 8 december een kolossaal pand aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk betrokken. De Slotenmakerstraat maakt deel uit van het nieuwe stuk bedrijventerrein, net voorbij de Gamma. Op mijn vraag of dat niet erg ongunstig is, net voorbij de Gamma, moet Joop lachen. 'Welnee, wij zijn totaal anders dan de Gamma. Wij verkopen machines, gereedschappen, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen voor de professional. Natuurlijk komt er wel eens een particulier binnenwandelen, geen probleem, maar in principe zijn wij groothandel. Daarom waren wij ook niet echt meer op onze plek aan de Dijkstraat.'

Regiodealer van vele professionele merken

De nieuwe zaak oogt licht en ruim, op het gigantische af. Op de benedenverdieping een groot assortiment van machines, ijzerwaren en gereedschappen van bekende merken. Zo is Joop Gardien Intools regiodealer van Festool (hoogwaardige houtbewerkingsgereedschappen), Makita (hand- en tuingereedschappen) en Bosch Professional (de blauwe serie, diverse handgereedschappen).

Reparaties en keuringen in eigen beheer

Achterin op de begane grond, uit het zicht, ligt een goed geoutilleerde werkplaats waar reparaties en keuringen verricht worden in eigen beheer. De technische dienst van Joop Gardien Intools onderhoudt uw gereedschappen en machines tot in de puntjes. Ook voor de verplichte periodieke keuringen van elektrisch handgereedschap kunt u bij hen terecht. Handig, zo alles op een adres.

550m2 Bedrijfskleding en schoenen

Joop, Maxine en Kees op de kledingafdeling Op de eerste verdieping vindt u 550 m2 aan kleding en (veiligheids-)schoenen en laarzen. Bedrijfs- en beschermingskleding dan welteverstaan, voor een zeer brede doelgroep. Aannemers, hoveniers, installateurs, timmerlui kunnen allemaal terecht. Al deze kleding kan voorzien worden van logo's en/of teksten door middel van zeefdruk, borduren, transferlogo's of flex- en flocklogo's. Er zijn zelfs mogelijkheden om een geheel eigen kledinglijn te ontwerpen (stof, kleur, etc.). Joop Gardien begeleidt u in dit gehele proces. Kom eens een kijkje nemen aan de showroom.

Op de tweede verdieping ten slotte, zijn diverse kantoren gevestigd, met een schitterend uitzicht over het hele Westland en van waaruit alle administratieve zaken geregeld worden.

Groot geworden met een dorpse mentaliteit

Hoewel Joop Gardien Intools met het betrekken van het nieuwe pand groot is geworden, zijn ze in een ding minder omvangrijk gebleven. En dat is hun persoonlijke benadering naar de klant. Die kennen ze voor het merendeel gewoon bij de voornaam, zo merk ik tijdens mijn bezoek. In een paar woorden weten Joop en zijn medewerkers wat de klant zoekt en weten ze feilloos waar ze voor komen. Die dorpse mentaliteit hebben ze gewoon meegenomen uit Honselersdijk.

Moniek van Amerongen / Groot Westland

Terug naar boven