Bedrijfskleding met of zonder logo: snel geregeld

Van T-shirt tot regenoverall: bij Joop Gardien Intools vindt u een compleet assortiment bedrijfskleding van bekende en gerenommeerde merken, zoals Helly Hansen, Mascot, Snickers en Hydrowear. Voor medewerkers in bijvoorbeeld de bouw, installatiebranche, horeca, transport- of groensector hebben wij een ruime keuze. Wij adviseren u graag over het model en het materiaal dat het beste bij uw werkzaamheden past.

 

Bedrijfskleding met logo

Voor een sterke, uniforme uitstraling van uw bedrijf kiest u natuurlijk voor bedrijfskleding met logo. Bij ons regelt u dat heel eenvoudig. Wij houden uw transferlogo’s op voorraad, zodat u gemakkelijk kunt bijbestellen wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker in dienst komt. Handig toch?
En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor zeefdruk en het borduren van logo’s op bedrijfskleding?

 

High-visibility kleding

Is zichtbaarheid op uw werkplek of die van uw medewerkers extra van belang? Dan is high-visibility kleding de beste keuze en soms zelfs verplicht. Zeker in het buitenland zijn de regels strenger dan hier. Wij leveren hesjes, T-shirts, sweaters, jassen en overalls in de bekende gele en oranje kleuren, met reflecterende strepen. Een veilig idee!