Bedrijfskleding met of zonder logo: snel geregeld

Van T-shirt tot regenoverall: bij Joop Gardien Intools vindt u een compleet assortiment bedrijfskleding van bekende en gerenommeerde merken, zoals Helly Hansen, Snickers, Mascot en Hydrowear. Voor medewerkers in bijvoorbeeld de bouw, installatiebranche, horeca, transport- of groensector hebben wij een ruime keuze. Wij adviseren u graag over het model en het materiaal dat het beste bij uw werkzaamheden past.

Bedrijfskleding met logo

Voor een sterke, uniforme uitstraling van uw bedrijf kiest u natuurlijk voor bedrijfskleding met logo. Bij ons regelt u dat heel eenvoudig. Wij houden uw transferlogo’s op voorraad, zodat u gemakkelijk kunt bijbestellen wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker in dienst komt. Handig toch?
En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor zeefdruk en het borduren van logo’s op bedrijfskleding?

 

High-visibility kleding

Is zichtbaarheid op uw werkplek of die van uw medewerkers extra van belang? Dan is high-visibility kleding de beste keuze en soms zelfs verplicht. Zeker in het buitenland zijn de regels strenger dan hier. Wij leveren hesjes, T-shirts, sweaters, jassen en overalls in de bekende gele en oranje kleuren, met reflecterende strepen. Een veilig idee!

 

Klik op de afbeelding voor de meest actuele Snickers Workwear catalogus

Banner Snickers

 

 

 

Klik op de afbeelding voor de meest actuele Helly Hansen Workwear catalogus